Avoin työpaikka
Jätä avoin hakemus
Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.
Lue lisääAvoin työpaikka
Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.
Lue lisääInspiraatio
Täysjyväpäivä 19.11. muistuttaa, että suomalaiset syövät yhä liian vähän täysjyvää. Haluamme muistuttaa, että täysjyvä ei ole vain terveyttä tukeva valinta, vaan myös maukas ja vastuullinen osa arkea. Kuluttajien on helppo lisätä täysjyvää, kun tuotteet ovat aidosti herkullisia.
Lue lisääMe
Kauppatieteen maisteri Vesa Laitinen on nimitetty Porokylän Leipomo Oy:n toimitusjohtajaksi. Laitinen aloittaa työnsä 7. tammikuuta 2026. Yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2018 toiminut Erik Kärki siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.
Lue lisääIdeat
Kaura on yksi Porokylän Leipomon tärkeimmistä raaka-aineista erityisesti gluteenittomissa tuotteissa. Se tuo tuotteisiimme pehmeyttä, täyteläisyyttä ja ennen kaikkea terveellisyyttä. Kaura on osa vastuullista ruokaketjua, joka tukee sekä ihmisen että ympäristön hyvinvointia.
Lue lisääPorokylä työnantajana
Laura Hyvärinen on nimitetty Porokylän Leipomon tuotekehitysjohtajaksi 18.8.2025 alkaen. Uudessa roolissaan Laura vastaa tuotekehityksen kokonaisuudesta ja tiimin johtamisesta. Lisäksi hän jatkaa yritysvastuun ja viestinnän kokonaisuuksien parissa sekä toimii laadun ja puhtaanapidon tiimin esihenkilönä.
Lue lisääInspiraatio
Porokylän Leipomolla ruis ei ole vain raaka-aine – se on osa leipomoperinnettä, makua ja identiteettiä, josta emme tingi. Käytämme vuosittain yli miljoona kiloa ruista, joka saapuu meille luotettavalta yhteistyökumppaniltamme Kinnusen Myllyltä.
Lue lisääYritys
Porokylän Leipomo on liittynyt Keskuskauppakamarin uuteen Ilmastoyhteisöön, jonka tavoitteena on vauhdittaa pienten ja keskisuurten yritysten ilmastotyötä ja tarjota konkreettista tukea päästövähennysten suunnitteluun ja toteuttamiseen.
Lue lisääLeipomomyymälät
Lieksan leipomomyymälässä eletään vilkkainta vuodenaikaa. Kesä tuo mukanaan niin mökkiläisiä kuin matkailijoita eri puolilta Suomea. Myymälävastaava Seija kertoo, että hyvä sää houkuttelee väkeä liikkeelle ja tutut kesäasiakkaat palaavat vuodesta toiseen.
Lue lisääYritys
Porokylän Leipomon uusi Rantalan yksikkö on saanut FSSC 22000 -sertifikaatin toukokuussa 2025 suoritetun auditoinnin jälkeen. Sertifikaatti kattaa elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän ja perustuu ISO 22000 -standardiin, alan teknisiin vaatimuksiin ja jatkuvan parantamisen periaatteisiin. Rantalan sertifioinnin myötä kaikki Porokylän Leipomon tuotantoyksiköt ovat nyt FSSC 22000 -sertifioituja.
Lue lisääIdeat
Me Porokylän Leipomolla olemme nähneet kauran suosion kasvun läheltä. Kauratuotteemme, kuten Korpikulkijan Kaurapalat ja gluteeniton Kaurajälkkäri ja ovat ottaneet paikkansa Suomen suosituimpien leipien joukossa.
Lue lisää