Kaurapala 4 kpl / 240 g, gluteeniton
100 % suomalaisesta gluteenittomasta täysjyväkaurasta leivottu Kaurapala tuo jokaiseen suupalaan kauran pehmeän maun ja reilusti kuitua. Nautiskele sellaisenaan tai täytä suosikeillasi.
100 % suomalaisesta gluteenittomasta täysjyväkaurasta leivottu Kaurapala tuo jokaiseen suupalaan kauran pehmeän maun ja reilusti kuitua. Nautiskele sellaisenaan tai täytä suosikeillasi.
Porokylän Leipomon gluteeniton kaurapala syntyi halustamme kehittää vaalea gluteeniton leipä, joka on sekä herkullinen että aidosti ravitseva. Heti lanseerauksensa jälkeen se löysi tiensä sekä kuluttajien että kauppiaiden suosikiksi – ja nousi lyhyessä ajassa yhdeksi gluteenittoman valikoimamme myydyimmistä tuotteista.
Kaurapala leivotaan Lieksassa, ja sen ainoa viljaraaka-aine on suomalainen gluteeniton täysjyväkaura. Siksi se on samalla sekä pehmeä että runsaskuituinen, ja maultaan leppoisan kaurainen. Tuotteesta on tullut monelle arjen luottopala – sellaisenaan, paahdettuna tai täytettynä.
Olemme saaneet kaurapalasta valtavasti hyvää palautetta. Eräs kauppias tiivisti asiakkaiden fiilikset näin:
”Kiitokset uutuudesta – nyt on erinomainen tuote, tällaisia lisää. Asiakkaat ovat tätä kehuneet kovasti!”
Ainesosat: gluteeniton täysjyväkaura (57 %) (hiutale, jauho, rouhe), vesi, kasviöljy (rypsi, rapsi), hiiva, psyllium, jodioitu suola, säilöntäaine (E202). Voimakassuolainen. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, sinapin- ja seesaminsiemeniä.
Ingredienser: glutenfri fullkornshavre (57 %) (flingor, mjöl, kross), vatten, vegetabilisk olja (ryps, raps), jäst, psyllium, joderat salt, konserveringsmedel (E202). Kraftigt saltat. Kan innehålla spår av soja, senap- och sesamfrön.
Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta